lauantai 17. joulukuuta 2011

Mätsärit


Takana ihan luvattoman pitkä kirjoittelutauko, viime postauksesta kulunut jo puolitoista kuukautta. Vaan eipä tässä kummempia ole tainnut tapahtuakaan. Nyt kuitenkin itse asiaan - kirjoittelen yleisempiä kuulumisia vähän myöhemmin.


Käytiin tänään Martan kanssa mätsäreissä Oulussa. Mietin ensin pitkään että jaksaako lähteä ollenkaan ja reissu olikin jo peruuntumassa kyytiongelmien takia. Pari päivää sitten selvisi että auto onkin käytettävissä ja kun eilen illalla vielä innostuin Martan pesemään ja konetyöt tekemään (katosi muuten koko päivän vaivannut kauhea väsymys tehokkaasti) niin tulin siihen tulokseen että pakkohan se on käydä kokeilemassa. Tänään vielä trimmailin turkkia siistimpään malliin ja alan olla jo melko tyytyväinen kädenjälkeeni. Varsinkin kun otetaan huomioon, että aikaa saksimiseen oli käytettävissä vain nelisenkymmentä minuuttia.

Lähdettiin ajelemaan äidin ja Martan kanssa Ouluun luonnollisesti ihan viimetipassa mutta ehdittiin onneksi perille ajoissa. Kyseessähän oli Martan tokat mätsärit ja ensimmäinen sisätapahtuma, jossa pienessä tilassa on paljon koiria. Yllättävän rauhallisesti Martta kuitenkin tilanteeseen suhtautui, kävi ihan nätisti muita haistamassa mutta ei intoutunut sen kummemmin riehumaan. Kehässä meni kivasti ja tuloksena punainen nauha + tsemppipalkinto. Ei siis ihan kolmen parhaan joukkoon sijoituttu mutta näiden lisäksi palkittiin kaksi koiraa tsemppipalkinnolla ja Martta oli sitten toinen niistä.

Seisominen ja pöydällä olo sujuu tällä hetkellä tosi hyvin. Vapaana seisotusta täytyy treenailla ensi kertaa varten, samoin juokseminen voisi sujua paremmin. Nyt Martta helposti vähän kiskoo tai poukkoilee sinne tänne, mutta eipä me olla näyttelyseuraamista juuri harjoiteltukaan :D

Kiva reissu oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti