sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Minka 9-v

Ihan yhtäkkiä tänään tajusin, että hui apua - Minkallahan oli eilen synttärit! Ikää on nyt siis mittarissa huimat yhdeksän vuotta, eli melkein eläkeläisiä jo ollaan. Minka itse ei tosin tunne itseään lainkaan vanhaksi, vaan on tällä hetkellä erittäin vahvasti valeraskaana. Koko ajan pyörii jaloissa vinkumassa ja huomiota hakemassa.

Martan kanssa kävi tänään vähän ikävämpi juttu. Leikkasin kynsiä aamulla kun yhdestä kynnestä lähtikin vahingossa liian iso palanen. Martta inahti ja vertahan sieltä alkoi tulla. Painoin sormella kynnen päätä ja leikkelin kynnet loppuun kaikessa rauhassa. Verenvuoto loppui onneksi nopeasti, mutta vähän jänskättää miten sujuu seuraava leikkuukerta. Martta on yleensä tosi helppo, ei ole enää aikoihin juurikaan rimuillut eikä muutenkaan ole hankalana kynsiä leikatessa.

Mietityttää myös, miten tuo kynsi nyt sitten kestää lenkkeilyä. Tänään on käyty vain lyhyillä kävelyillä eikä lenkeillä ollenkaan, ja varmaan huomennakin otetaan varmuuden vuoksi rauhallisemmin ettei kynsi ala taas vuotaa. Vaikka eipä se kyllä pitäisi maahan edes osua, kun on sen verran lyhyt nyt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti