torstai 11. elokuuta 2011

Muutto lähenee

Sain vajaa viikko sitten varsin iloisen yllätyksen - yliopistohaun nettisivuilla luki yhtäkkiä, että minut oli hyväksytty varasijalta Jyväskylään kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen koulutukseen! Olin jo ehtinyt täysin luopua toivosta opiskelupaikan saamisen suhteen tämän vuoden osalta, joten hämmästys oli suuri. Vahvistus tuli maanantaina, kun posti toi mukanaan kirjeen yliopistolta.

Joten edessä on muutto Jyväskylään. Asunnon löytäminen oli oma ongelmansa, mutta viimein tänään, viikon tiiviin etsimisen jälkeen tuli soitto - MINUT kahden pikkupiskin kanssa oli valittu useiden hakijoiden joukosta. En tietenkään maininnut toisen koirista olevan sisälle pissivä alle nelikuinen pentu ;) Tässä asiassa kävi kylläkin aika hassusti, sillä koirat olivat välittäjän mukaan minun valttikorttini; asunnon omistajakin kun kuulemma on koiraihmisiä.

Ja vielä pari sanaa asunnosta. 33,5 neliön yksiö vanhan pienkerrostalon toisessa kerroksessa puolentoista kilometrin päässä keskustasta, yliopistolle on suurinpiirtein sama matka. Erillinen liukuovella muusta tilasta erotettava keittiö, jonne kuvien perusteella mahtunee myös ruokapöytä. Sijainti erinomainen, asunnon kunto ei ilmeisesti ihan täydellinen mutta mitäs pienistä ;) Ainahan sitä voi yrittää ajan kanssa katsella parempaa. Koiranulkoilutusmaastotkin pitäis olla melko hyvät, Martta ehtii onneksi saada viimeiset rokotukset viikkoa ennen muuttoa, joka siis tapahtuu - luojan kiitos - jo perjantaina 26.8. Tämäkin on koirien kannalta tosi hyvä juttu: koulu alkaa syyskuun ensimmöisenä päivänä, joten en ihan heti joudu jättämään niitä yksinään uuteen paikkaan.

Hätätilanteita varten löytyy koiranpissittäjäkin omasta takaa, kun veljeni asuu vajaan parin kilometrin päässä asunnosta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti