perjantai 19. elokuuta 2011

Nettishoppailua

Vihdoin ja viimein innostuin tekemään Findogsille tilausta. Tilauksen tein tiistaina ja tänään sain jo hakea paketin postista! Paketista löytyi RoseLinen trimmaussakset (malli 88080), DoggyManin sininen iso karsta, PINKKI Madan-harja, lila iso ShowTechin pyöreäselkäinen kampa, pinkkejä kuminauhoja ja PINKIT kuminauhasakset. Saksien väriä en tosiaan itse valinnut mutta olivat ilmeisesti päättäneet että pitäähän niidenkin olla sävysävyyn ;)

Turkinhoitovälineitä testasin pikaisesti molempien koirien turkkeihin ja Madan-harja nousi heti ykköseksi: Minkan turkki tahtoo tosi helposti lähteä huopautumaan, mutta tuolla harjalla sen saa tosi nopeasti ja kivuttomasti selväksi! Martan kanssa ei harjalla ehkä vielä niinkään tee mitään, mutta karstaa ja kampaa tarvitaan. Vähän harmittaa, etten kunnon harjaa ostanut Minkalle jo vuosia sitten...

Saksia pääsen testailemaan Minkan turkkiin varmaan alkuviikosta tai jo nyt viikonloppuna, kunhan ehdin eka sen pestä. Martta välttyy toistaiseksi saksimisyrityksiltäni, sillä päästään tiistaina käymään kasvattajan luona leikeltävänä :)

Tulevaisuudessa ostoslistalla ovat vielä trimmipöytä ja kevytmetallihäkki näyttelyitä varten. Tehokkaamman trimmauskoneen hankintakin lienee edessä jossain vaiheessa, mutta näillä tämänhetkisillä varusteilla pärjätään onneksi vielä jonkin aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti