keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kuulumisia



Takana kuukauden verran asumista uudessa kodissa, ja tytöt tuntuvat sopeutuneen varsin hyvin. Tilaa ainakin tuntuu olevan aivan riittävästi, eikä yksinolokaan ole tuottanut ongelmia. Naapureilta olen koettanut kysellä häiritsevätkö koirat päiväsaikaan, mutta kuulemma mitään yksittäisiä haukahduksia pahempaa ei ole kuulunut.

Martalla on etuhampaat vaihtuneet jo kaikki, ja eilen irtosi ensimmäinen poskihammas koirapuistossa riehuessa. On tosiaan alettu nyt koirapuistoilla melko ahkerasti, ei ihan joka päivä mutta useamman kerran viikossa kuitenkin. Martta tykkää tosi paljon varsinkin jos löytyy pentuja leikkikaveriksi, Minka nyt ei leiki kenenkään kanssa mutta aina välillä olen senkin ottanut mukaan.

Viime viikonloppuna käytiin ensimmäistä kertaa Raahessa. Bussimatka hiukan jännitti etukäteen mutta hienostihan se vajaat 5h lopulta sujui. Ongelmia aiheuttavat kahden koiran + matkatavaroiden kanssa lähinnä siirtymiset bussiin ja sieltä pois. Matkan ajan Martta tosiaan nukkui kaikessa rauhassa ja ihan hiljaa boksissaan, Minka oli enimmäkseen lattialla ja yritti sieltä aina vaellella penkkien ali toisten matkustajien jalkoihin :D

Martan turkki alkaa olla piiiitkä, olen sitä ihan vähäsen itse koettanut saksia mut varmaan täytyy käydä trimmaajalla viimeistään ennen kuin näyttelyihin lähdetään. Konetyöt onneksi alkavat sujua jo varsin hyvin.

Muuten. Raahe-vierailun aikana Martta oppi hyppäämään sohvalle. Ja sängylle. Jostain kumman syystä se ei vielä täällä Jyväskylässä ole tajunnut tehdä samaa, mutta mielenkiinnolla odotan sitä aamua, kun herään sängyssä pomppivaan yli-innokkaaseen koiraan. Joka muuten painaa jo yli neljä kiloa!

Martan mielestä paras nukkumisasento on tämä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti