tiistai 10. tammikuuta 2012

Back to JKL

Sinne meni joululoma. Lauantaina matkustettiin koirien kanssa takaisin Jyväskylään. Yli kuukausi ehdittiin Raahessa lomailla ja ainakin allekirjoittanut oli jo hyvin innoissaan omaan kämpän rauhaan pääsemisestä.

Matka Jyväskylään sujui tavalliseen tapaan melko rauhallisesti. Tultiin tällä kertaa iskän kyydissä autolla. Eipä siitä bussilla matkustamisesta olisi mitään tullutkaan, sen verran paljon oli minulla tavaraa mukana. Martta malttoi olla hiljaa melkein koko matkan, välillä piti vähäsen vinkua. Matkan varrella koettiin jopa talven pakkasennätys - jossain vaiheessa mittari näytti peräti -21 astette, mikä on jo toooosi kylmä!

Nyt ollaan siis majailtu Jyväskylässä jo pari kokonaista päivää ja vähän päälle. Martta ei ole vielä kertaakaan pissannut sisälle :D Tosin aika ahkeraan olen sitä pihalla käyttänytkin. Jospa se tässä pikkuhiljaa alkaisi oikeasti oppia sisäsiistiksi, niin helpottuisi elämä kummasti.

Aamupäivisin meillä on tosi rauhallista. Koirat on tottuneet siihen, että lähden aamusta yleensä kouluun ja silloin nukutaan. Vaikka nyt olenkin kotona niin koirat nukkuvat silti - Minka pedillä ja Martta minun sängyssäni. Hommasin muuten 120 cm leveän sängyn ihan sen takia, että Marttakin mahtuisi paremmin nukkumaan siinä. Nojoo, oikeasti ostin sen siksi kun sain kaverilta halvalla. En mä muuten.

Martta kävi eilen piiiitkän tauon jälkeen koirapuistossa. Minkaa en viitsinyt ottaa mukaan kun se on taas ollut vähän kärttyinen, liekkö juoksu alkamassa. Sattui toinenkin nuori villakoira tulemaan paikalle, ja noillahan oli heti kunnon riehumisleikit käynnissä. Loppuillan Martta oli melko väsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti