sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Martta mätsäreissä

Kyllä, meillä trimmataan koirat keittiön pöydällä

Käytiin tänään Martan kanssa ihan ensimmäistä kertaa mätsäreissä. Pentuluokassa saatiin ensin punainen nauha ja lopulta sijoituttiin punaisissa toiseksi. Ensimmäiselle sijalle tuli upeasti esiintynyt amstaffi (?), joka loppujen lopuksi vei koko match shown kauneimman tittelin.

Marttaa aluksi vähän ihmetytti, kun joka paikassa oli niin hirmuisesti koiria ja ihmisiä. Äänentoistolaitteet aiheuttivat myös hiukan hämmennystä. Mehän ei olla Martan kanssa näyttelytreeneissä käyty kuin ihan pienenä, pari-kolme kertaa Martan ollessa suunnilleen kolmikuinen. Sen jälkeen vain kotona harjoiteltu seisomista ja vierellä ravaamista.

Harjoittelun määrään nähden kehässä sujui siis oikein hyvin. Hetkittäin meinasi keskittyminen herpaantua, mutta yllättävän nätisti jaksoi Martta seisoskella paikoillaan. Ja liikkeetkin näyttivät hyvältä.

Mietin pitkään, jaksanko ollenkaan alkaa laittelemaan Marttaa mätsäreitä varten. Lopulta päädyin kuitenkin eilen pesemään koko koiran ja ensimmäistä kertaa myös trimmaamaan sen kunnolla. Konetyöt tein viikko sitten, joten ne jäivät tällä kertaa välistä. Tässä muutama kuva lopputuloksesta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti